Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a afirmat, marţi, la dzbaterea moţiunii de cenzură, că premierul nu este inamicul PSD, aşa cum Florin Cîţu afirmă de ficare dată, ci al românilor. ”Avem guvernarea Orban-Cîţu şi are câteva moşteniri de la cel cu care se preface că se luptă acum”, a afirmat Dîncu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mă aşteptam să avem un dialog serios între putere şi opoziţie. În locul acesteia, am avut un dialog politicianist, în care premierul nu vine să răspundă la ceea ce este întrebat, ci să intre într-un dialog cu noi în care, într-un dialog nedemn, foloseşte un limbaj parodic” a declarant, marţi, Vasile Dîncu.

Acesta a susţinut că ”domnul prim-ministru nu este inamicul PSD – aşa cum ne spune de fiecare dată – este inaicul poplaţiei României”.

”Domnul Cîţu nu răsunde pentru guvernarea de acum, pentru că avem guvernarea Orban-Cîţu şi are câteva moşteniri de la cel cu care se preface că se lută acum”, a mai declarant Dîncu.

 

 

Acesta a cerut premierului să prezinte cifre de bună guvernanţă, nu date statistice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.