Senatoarea Diana Şoşoacă îşi acuză soţul că a agresat-o emoţional şi fizic, fiind emis ordin de protecţie. Bărbatul nu s-a prezentat la Poliţăie pentru montarea brăţării electronice, fiind căutat de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 02 aprilie 2024 Poliţia Capitalei- Secţia 6 a fost sesizată direct de către o femeie cu privire la faptul că soţul său o agresează din punct de vedere emoţional, fiindu-i creată astfel o stare de temere. Totodată, femeia a precizat că în trecut, soţul său a agresat-o şi fizic”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că fost întocmit formularul de evaluare a riscului, context în care a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.

”De asemenea, victima şi-a exprimat acordul cu privire la montarea unei brăţări de monitorizare electronică în sarcina bărbatului. Având în vedere faptul că bărbatul nu s-a prezentat la sediul secţiei pentru montarea sistemului de monitorizare, poliţiştii au demarat verificările, în vederea depistării acestuia”, a mai transmis sursa citată.

Poliiştii au întocmit un dosar penal pentru ameninţare şi hărţuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, şi s-au sesizat din oficiu şi cu privire la săvârşirea infracţiunii de încălcarea unei măsuri dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu, emis anterior.

Surse judiciare au precizat că femeia care a reclamat agresiunea este senatoarea Diana Şoşoacă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.