Camera Deputaţilor a dezbătut, marţi, moţiunea simplă a PSD la adresa ministrului Dezvoltării Ion Ştefan, iar votul asupra acesteia va avea loc săptămâna viitoare. Anunţul a fost făcut de către vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache care a spus că într-o şedinţă a Biroului permanent va fi stabilită ziua următorului plen în care va fi votată moţiunea simplă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am finalizat dezbaterile. Votul la moţiunea simplă va avea loc săptămâna viitoare, într-o şedinţă pe care o vom stabili în Biroul permanent. Acestea fiind spuse declar şedinţa închisă”, a declarat Florin Iordache, care prezida şedinţa Camerei Deputaţilor, la finalul plenului de marţi.

Ministrul Ion Ştefan nu a mai dorit să ia cuvântul pentru a da replică parlamentarilor care au vorbit în cadrul dezbaterilor. 

La începutul şedinţei, Ion Ştefan a afirmat că, de când a preluat Ministerul Dezvoltării social-democraţii sunt „scoşi din minţi” că nu mai pot fura. El a adăugat că, de când este la conducerea instituţiei s-a asigurat ca investiţiile de modernizare a României să fie realizate corect, inclusiv în perioada stării de urgenţă. 

În replică, deputatul PSD Simona Bucura-Oprescu i-a transmis lui Ion Ştefan, la dezbaterile din plenul de marţi al Camerei Deputaţilor, că i s-ar potrivi şi porecla „ministru închipuit”, pe lângă cea de „Grindă”, deoarece este o doar o întruchipare a poveştii „Hainele cele noi ale împăratului”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.