Deputatul USR Iulian Bulai i-a spus, luni, la finalul şedinţei solemne a Parlamentului, preşedintelui Senatului, Teodor Meleşcanu, că i se pare "puţin absurd" ca acesta, "comunist cu ştate vechi" să conducă şedinţa respectivă. În replică, Meleşcanu i-a mulţumit pentru "gluma foarte reuşită".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La finalul şedinţei solemne a Parlamentului, a fost citită şi apoi votată o declaraţie care marchează 30 de ani de la Revoluţie. Prin declaraţie, Parlamentul condamnă actele de violenţă ale regimului comunist şi îşi exprimă recunoştinţa faţă de toate actele de disidenţă împotriva acestui regim.

Declaraţia a fost adoptată, cu un vot împotrivă şi o abţinere.

Deputatul USR Iulian Bulai a spus că vrea să explice votul.

"Domnule preşedinte de şedinţă, o intervenţie personală pentru a explica acest vot. Nu este poziţia USR, dar mi se pare puţin absurd ca dvs, comunist cu ştate vechi, să conduceţi această şedinţă în care noi celebrăm victimele, comemorăm Revoluţia şi transformăm într-un paradox de neimaginat acest moment solemn", a spus Bulai.

"Mulţumesc şi eu pentru gluma foarte reuşită pe care aţi făcut-o", a replicat Teodor Meleşcanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.