Deputatul USR Iulian Bulai a anunţat pe Facebook că testul la COVID-19 i-a ieşit pozitiv şi va sta în izolare timp de 14 zile. El a adăugat că va vota cu ajutorul urnei mobile, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, la fel ca mulţi alţi români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Uneori, de ziua ta primeşti şi «cadouri» pe care nu ţi le-ai dori. Un test pozitiv de Covid 19, de exemplu. Am ştiut cu toţii mereu că există riscuri – mai ales în campanie –, că fiecare ieşire din bula familială vine cu astfel de riscuri. Îmi pare rău că n-am putut evita infectarea asta (cu fiecare muşchi îmi pare rău) şi m-am testat tocmai ca să-i pot proteja pe cei din jur. Voi fi în izolare 14 zile”, a scris Iulian Bulai, joi pe Facebook. 
 
Deputatul USR îndeamnă românii să meargă la vot cu mască şi pix propriu şi să respecte distanţarea socială.
 
„O să votez, însă: cu urna mobilă, la fel ca mulţi alţi români. Şi vă rog pe toţi ca, în loc de urare de bine, să mergeţi la vot: cu mască, distanţare socială, pixul propriu. Sau cu urna mobilă. Fiindcă, pentru ţară, e cel mai bun medicament. Aproape singurul. Mulţumesc pentru urările primite de ziua mea şi de gândurile bune primite aici pe FB. Aveţi multă grijă de voi şi ai voştri. Multă sănătate tuturor!”, a completat Bulai. 

Şi deputatul USR Tudor Benga a anunţat vinerea trecută pe Facebook că a primit rezultatele testului la COVID-19 şi este pozitiv. „Am simptome încă de duminică seară, evoluţia lor e pozitivă, urmez recomandările medicilor şi sunt încrezător că se va dovedi o formă uşoară”, a adăugat el.

Liderul USR Dan Barna a anunţat joia trecută pe Facebook că are coronavirus şi precizează că starea sa generală de sănătate este bună şi că va petrece următoarele zile în autoizolare.

Printre alţi deputaţi ai USR care au anunţat că sunt infectaţi cu virusul se numără şi Emanuel Ungureanu. De asemenea, a avut boala şi senatoarea USR Florina Presadă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.