Brian Cristian, deputat de Maramureş şi preşedintele USR Baia Mare, este candidatul alianţei Dreapta Unită pentru funcţia de primar al municipiului Baia Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Brian Cristian (34 de ani) este absolvent al Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca şi deţine un masterat în Comunicare politică obţinut în cadrul aceleiaşi instituţii. Timp de 10 ani, s-a implicat activ în sectorul non-profit din Baia Mare şi Cluj-Napoca. În 2020, a fost ales deputat de Maramureş din partea USR, iar în prezent este vicepreşedinte al Comisiei pentru Tineret şi Sport din Camera Deputaţilor. 
 
„Am încredere că decizia colegilor mei este una bună şi a avut la bază aspecte precum bunăstarea băimărenilor şi progresul oraşului. 2024 va fi un moment de cotitură pentru oraşul nostru. Baia Mare are nevoie de o administraţie locală eficientă, rentabilă, care promovează o conducere participativă. De aceea îmi doresc foarte mult o colaborare între sectorul public, cel privat şi ONG-uri, profesionişti din toate domeniile care să contribuie la un plan pentru băimăreni”, afirmă Brian Cristian, candidatul Dreapta Unită la Primăria Municipiului Baia Mare, conform unui comunicat al USR.
 
Deputatul USR de Maramureş candidat la Primăria municipiului Baia Mare a prezentat într-o conferinţă de presă, pe scurt, viziunea sa pentru o administraţie-magnet pentru investitori, un oraş verde, în care sănătatea băimărenilor primează, iar educaţia, cultura şi sportul sunt elemente de bază. 
 
„Mă aflu printre parlamentarii cu activitate consistentă, cu multe proiecte de lege trecute, multe altele care sunt pe circuit ori în curs de implementare. În ultimii trei ani, mi-am pus tot efortul, resursele şi abilităţile pe care le am în slujba maramureşenilor şi, în acelaşi timp, a băimărenilor. Cred în potenţialul oraşului Baia Mare, al oamenilor de aici, în profesioniştii pe care îi avem. De aceea venim în faţa băimărenilor cu cei mai relevanţi oameni pe care USR şi Dreapta Unită îi are, care au dat dovadă de profesionalism în ultimii ani de administraţie”, a subliniat Brian Cristian.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.