Deputatul Steluţa Cătăniciu a părăsit ALDE pentru a se înscrie în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) şi va conduce filiala Bucureşti a partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Steluţa Cătăniciu, aflată acum la al doilea mandat de deputat, devine al şaptelea parlamentar al PPU (social-liberal) şi se alătură Grupării Umaniste din Parlament, din care deja fac parte deputaţii Graţiela Gavrilescu, Alexandru Băişanu, Dorel Căprar, Andrei Gerea, Eugen Durbacă şi senatorul Teodor Meleşcanu.

„Alături de colegii mei umanişti, cu unii dintre ei chiar am mai colaborat în trecut, îmi doresc să aducem o contribuţie semnificativă, prin iniţiative legislative şi proiecte concrete, prin care să răspundem la cât mai multe dintre nevoile românilor. Am găsit aici, la Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), o preocupare reală pentru oameni, pentru categoriile sociale vulnerabile, pentru clasa de mijloc, pentru toţi românii”, a declarat Steluţa Cătăniciu, potrivit unui comunicat transmis de Partidul Puterii Umaniste.

În 3 iunie, Cătăniciu a devenit deputat afiliat grupului PSD din Camera Deputaţilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.