Deputatul liberal Sergiu Bîlcea s-a declarat şocat şi îndurerat de decesul fostului său socru, găsit mort într-o maşină care a ars în parcarea unui supermarket din Arad. ”Este un moment greu pentru familie”, a declarat deputatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt şocat şi îndurerat  de decesul fostului meu socru, bunicul copiilor mei. Chiar dacă viaţa a făcut să nu ne mai vedem de mult timp, a fost un bunic apropiat de Alexandra şi Vlad, care resimt acum dureros această mare pierdere. Este un moment greu pentru familie, în aceste împrejurări rog pe toată lumea să respecte dreptul la intimitate şi viaţă privată a familiei Crişan”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Sergiu Bîlcea.

Ioan Crişan, prosper om de afaceri şi fostul socru al deputatului liberal Sergiu Bîlcea, a fost găsit mort într-o maşină care a ars în parcarea unui supermarket din Arad.

Conducerea Poliţiei Române trimite specialişti la Arad pentru a sprijini ancheta, echipa fiind coordonată de adjunctul directorului Direcţiei de Investigaţii Criminale, comisar-şef de poliţie Cristian Gheorghe.

Serviciul Român de Informaţii (SRI) anunţă că participă la anchetă şi că au fost prelevate probe care vor fi analizate pentru a se vedea ce substanţe au fost folosite şi au facilitat aprinderea.

"Primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist", arată sursa citată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.