Candidatul PNL la Primăria sectorului 6, deputatul Răzvan Mironescu a anunţat, joi, că a decis să candideze, la alegerile interne din partid, pentru postul de preşedinte al organizaţiei Sector 6, alegerile urmând să aibă loc lunea viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Răzvan Mironescu a anunţat că luni va avea loc Conferinţa de alegeri a Filialei PNL Sector 6. 

”Am considerat că, după 11 ani de când sunt membru al Partidului Naţional Liberal, calitate care mi-a oferit onoarea de a fi ales în Parlamentul României, a venit timpul să îmi depun candidatura pentru funcţia de preşedinte al filialei sectorului 6”, anunţă Răzvan Mironescu, pe pagina sa de Facebook..

El mai arată că are ”calităţile şi determinarea necesare pentru ca împreună cu ceilalţi colegi să intărească filiala şi să contribuie la obţinerea unui scor foarte bun pentru PNL în Bucureşti, la alegerile parlamentare”.

”Am fost şi suntem o echipă, am trecut împreună prin bucurii şi dezamăgiri şi mergem înainte pe drumul liberal pe care ni l-am ales”, mai spune Mironescu.

Cinci din cei şase foşti lideri PNL de la sectoarele Capitalei, care au demisionat după eşecul de la alegerile locale din luna iunie, intenţionează să se înscrie pentru a câştiga scrutinul intern pentru şefia acestor organizaţii, au precizat pentru News.ro surse liberale, alegerile interne urmând a avea loc la sfârşitul lunii august.

Astfel, potrivit surselor citate, la sectorul 1, şansele cele mai mare le-ar avea actualul lider, Mihai Voicu, în timp ce la sectorul 2 candidează senatorul Anca Boagiu, care a condus până acum aceeaşi organizaţie a PNL. Aceasta ar urma să aibă contracandidat pe Dan Cristian Popescu, candidatul partidului la primăria Sectorului 2.

La sectorul 3 ar urma să intre în competiţia internă liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, în timp ce la sectorul 4 ar dori să păstreze funcţia de lider fostul şef de filială, Marius Rogin. 

La sectorul 5 candidează Cristian Olteanu care a condus filiala PNL în ultimii ani, în timp ce la sectorul 6 ar urma să candideze Alexandru Coita, dar şi fostul lider al filialei, Aleodor Frâncu. 

Organizaţiile de sector ale Capitalei sunt singurele unde conducerea urmează să fie aleasă prin votul membrilor de organizaţii şi nu prin desemnarea de la centru. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.