Deputatul PSD Nicuşor Halici şi-a depus, luni, la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, demisia din Parlamentul României, în urma numirii sale de către premierul Nicolae Ciucă în funcţia de prefect al judeţului Vrancea. Plenul Camerei a luat act de demisia parlamentarului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele de şedinţă, Daniel Suciu a delcarat în plen, că plenul Camerei Deputaţilor a luat act de demisia deputatului PSD. 

Locul acestuia în Legislativ a fost vacantat. 

Nicuşor Halici cereîn solicitarea adresată Biroului Permanent al Camerei să se ia act de demisia sa, din Parlament, având în vedere proiectul Hotărârii de Guvern privind numirea sa în funcţia de prefect al judeţului Vrancea şi a prevederilor articolul 85 din Legea 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.