Deputatul PSD Marian Mina se lansează joi într-un atac la adresa liberalilor, pe care îi întreabă retoric dacă i-a invitat cineva pe o listă comună la alegeri. ”Ştiţi bancul cu furnica aia care se uită în oglindă şi se crede elefant?! Cam aşa începe şi povestea „Prin noi înşine” pe care Brătienii de rit nou o lansează la Sinaia, la un bufet rece”, spune Mina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Ştiţi bancul cu furnica aia care se uită în oglindă şi se crede elefant?! Cam aşa începe şi povestea „Prin noi înşine” pe care Brătienii de rit nou o lansează la Sinaia, la un bufet rece. Cu capul plecat, lângă corpul electoral mai mult leşinat decât viu al dreptei, Motreanu, Rareş şi Sighiartău au ajuns să se confunde cu costumele de Halloween!”, scrie deputatul Marian Mina într-o postare pe Facebook. 
 
”Au pozat atâta timp în politicieni curajoşi, ce se aruncă vânjoşi în lupte electorale de unii singuri, încât riscă să ajungă precum alţi eroi: cu chiloţii peste costum. E de înţeles disperarea voastră, bocitoarelor, dar chiar v-a invitat cineva pe vreo listă comună pentru alegeri? Tot mă uit la uşile de la PSD care pe care le-aţi zgâriat... voi înşivă. Strânge lista rău, băieţi?! Emoţii mari?! Candidaţi singuri! Vitejilor! Lumea trebuie să vadă ce fel de politicieni sunteţi.. şi mai ales cât puteţi!”, mai scrie Mina. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.