Deputatul PSD de Timiş Matei Suciu a anunţat sâmbătă, într-un comunicat de presă, că se dezice de „acţiunile ilegale” ale lui Sorin Grindeanu şi va vota moţiunea de cenzură, în condiţiile în care este „o lovitură de stat din partea unui grup meschin de interese” care va răspunde în faţa legii şi în faţa românilor pentru „puciul” din aceste zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă al PSD, deputatul social-democrat de Timiş Matei Suciu „se dezice de acţiunile ilegale ale lui Sorin Grindeanu” şi va vota, „alături de toţi colegii parlamentari din ţară, moţiunea de cenzură”.

"Sorin Grindeanu şi Victor Ponta calcă în picioare opţiunea a 3.200.000 de români care au votat PSD şi Programul de guvernare. Ceea ce se întâmplă acum este o lovitură de stat din partea unui grup meschin de interese care va răspunde în faţa legii şi în faţa românilor pentru puciul din aceste zile”, a precizat Matei Suciu.

Deputatul PSD a mai afirmat că „nu toţi timişorenii sunt de acord cu acţiunea neconstituţională a lui Sorin Grindeanu”, iar „cei mai mulţi manifestă dispreţ faţă de cei care îi trădează pe români, confiscându-le votul din 11 decembrie”.

Toate organizaţiile PSD din ţară, cu excepţia celor din Timiş şi Caraş-Severin, au votat, sâmbătă, o Declaraţie comună prin care „se desolidarizează de lovitura de stat” de la Palatul Victoria”, în condiţiile în care social-democraţii condamnă categoric tentativa „ilegală şi neconstituţională” a lui Sorin Grindeanu şi Victor Ponta de a prelua puterea executivă a statului român.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.