Deputatul PSD Dan Ciocan a fost exclus, luni seară, din partid de către organizaţia PSD Caracal pentru că a absentat de la moţiunea de cenzură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Biroul permanent al organizaţiei municipale PSD Caracal s-a întrunit astăzi, 31 august 2020, în şedinţă statutară şi a decis cu unanimitate de voturi, dintre cei prezenţi, excluderea din partid a lui Dan Ciocan, membru în cadrul organizaţiei”, a transmis PSD Olt, luni seară, printr-un comunicat de presă.

Potrivit documentului, motivele excluderii au fost: ”1. Absenţa de la moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. 2. Încercările repetate de a convinge, în sediul PSD Caracal, folosindu-se de calitatea sa de deputat, membri cu notorietate ai PSD să candideze pentru Consiliul Local Caracal, din partea formaţiunii Pro România”.

”Mai mult de atât, s-a observat că nu mai rezonează de mult timp cu principiile organizaţiei PSD Olt, organizaţie care i-a oferit totul, din punct de vedere politic: două mandate de deputat şi funcţia de preşedinte al organizaţiei Municipale Caracal, una dintre cele mai importante organizaţii din judeţ. Organizaţia noastră s-a delimitat dintotdeauna de atitudini duplicitare, ipocrizie şi lipsă de caracter. În situaţii dificile, mai mult ca niciodată, toţi parlamentarii PSD ar fi trebuit să dea dovadă de solidaritate şi unitate în lupta cu un guvern PNL, care ne-a izolat pe toate planurile: atât social, cât şi economic. Este şi mai grav că lipsa sa de susţinere se manifestă într-un context social extrem de greu, ignorând un demers care şi-a propus să trimită acasă un guvern incompetent, care a dus ţara în cea mai mare scădere economică din ultimii 26 de ani”, se mai arată în comunicat.

Cinci dintre parlamentarii PSD au lipsit, luni, de la şedinţa în care urma să fie dezbătută moţiunea de cenzură.

Nu au fost în sală din partea PSD senatoarele Paţurcă Roxana Natalia şi Carmen Dan, dar nici deputaţii Cătălin Rădulescu, Adrian Tudor şi Dan Ciocan.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.