Liderii PSD reuniţi joi în şedinţa Comitetului Executiv Naţional au decis suspendarea din partid, pe o perioadă de şase luni, a deputatului social-democrat Cătălin Rădulescu, în urma afirmaţiilor pe care acesta le-a lansat la adresa protestatarilor din Piaţa Victoriei, au precizat surse din conducerea PSD, pentru News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Propunerea pentru suspendarea lui Cătălin Rădulescu din PSD, pentru şase luni, a fost făcută de către preşedintele partidului, Liviu Dragnea. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Sinaia, că în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional de joi va propune „autosuspendarea” din partid a deputatului social-democrat Cătălin Rădulescu, decizia fiind luată în urma afirmaţiilor acestuia cu privire la protestatarii din Piaţa Victoriei.

"Mâine (joi – n.r.) vom discuta subiectul Cătălin Rădulescu. A încercat să se autosuspende, nu i-a ieşit. O să propun eu autosuspendarea lui”, a afirmat Liviu Dragnea.

Deputatul Cătălin Rădulescu s-a autosuspendat din PSD pe 20 martie, din cauza "scandalului mediatic şi a presiunilor mediatice" provocate de declaraţiile sale, afirmând că a fost greşit înţeles, potrivit unui comunicat de presă.

Deputatul PSD de Argeş Cătălin Rădulescu a spus, într-un interviu pentru "Adevărul", că protestatarii din Piaţa Victoriei ar trebui înfruntaţi cu tunuri de apă: "De ce mai stau ca proştii acolo? N-au treabă, n-au serviciu, n-au copii?”.

Mai mult, el spunea că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi este pregătit să o folosească din nou: "Nu o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţilor şi o ţin, că poate vreodată, dacă mai vine cineva cu vreo idee din asta să transforme statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag, imediat".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.