Deputatul PNL Sabin Sărmaş, preşedintele Comisiei pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor din Camera Deputaţilor, a anunţat într-o emisiune la Digi24 că vrea să candideze împotriva lui Emil Boc la primăria Cluj-Napoca, el criticând cu acest prilej partidul, precizând că acţiunile sunt alterate de guvernarea de coaliţie. La scurt timp, acesta a fost exclus de pe grupurile interne de whattsapp ale PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sabin Sărmaş a anunţat în urmă cu două zile că a fost la Digi 24, „În Faţa Ta”. ”Vedem împreună duminică, de la 14.00, ce-a ieşit”, spunea atunci deputatul PNL, folosind la finalul postării hashtagul ”Alea iacta est”, expresie în latină care se traduce „zarurile au fost aruncate”.

La scurt timp după postarea prin care anunţa prezena la emisiune, deputatul PNL a scris pe Facebook că a fost exclus din grupurile interne ale PNL.

”Păţeşti multe nedreptăţi pe lumea asta, dar nimic nu se compară cu a fi eliminat abuziv dintr-un grup de Whatsapp. Înlăcrimat stau în faţa uşii grupului de Whatsapp. Nu ştiu voi de câte ori aţi simţit durerea asta, dar poate ştiţi ceva remedii. Pentru suflet. Dacă în viaţa reală avem drepturi, pe Whatsapp de ce n-am avea? Nu vorbim noi de reglementare şi reguli în online? Cum se face recurs la o excludere de pe Whatsapp? Nu ştiu alte prevederi, dar măcar Convenţia europeană a drepturilor omului ar trebui să includă un capitol distinct pentru grupurile de discuţii online. Sau poate ar fi cazul să facem o lege pentru problema asta”, a scris Sabin Sărmaş.

În cadrul emisiunii de la Digi24, Sabin Sărmaş a anunţat că vrea să candideze împotriva lui Emil Boc la primăria Cluj-Napoca şi că oraşul a ajuns într-o etapă în care trebuie să "se ducă la următorul nivel", altfel "se va sufoca în curând".

"E ca mămăliga care stă să explodeze", a adăugat el. Întrebat cât de liberal mai este PNL,

Sărmaş a spus că în partid sunt foarte mulţi oameni de dreapta, însă acţiunile formaţiunii nu mai sunt cele de acum câţiva ani, fiind alterate de guvernarea de coaliţie.

"Măsurile, evident, nu sunt în linie neapărat cu ceea ce îşi doreşte uneori partidul în interiorul său", a afirmat deputatul PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.