Deputatul PMP Emil Marius Paşcan spune că moţiunea simplă la adresa ministrului Educaţiei, Monica Anisie, este un exerciţiu de propagandă politică care are o miză electorală. El a întrebat pe cine ar pune PSD ministru la Educaţie, pe "Pamblică", "Genunche” sau "groparul tradiţional Ecaterina Andronescu?".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Moţiunea simplă este un exerciţiu de propagandă politică cu miză electorală”, a afirmat deputatul PMP Marius Paşcan, la dezbaterea moţiunii împotriva ministrului Educaţiei, Monica Anisie.
 
El a continuat precizând că partidele semnatare ale moţiunii au pus umărul la construcţia "fabricilor de diplome" din România, "validând impostura prin titluri academice pompoase”.
 
Deputatul PMP a întrebat retoric care ar fi alternativa dacă Monica Anisie va fi schimbată de la Ministerul Educaţiei: "ministrul Pamblică, Genunche sau groparul tradiţional Ecaterina Andronescu?”
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.