Liderul filialei judeţene PMP Iaşi, deputatul Petru Movilă va candida la şefia Consiliului Judeţean, ţinta organizaţiei fiind obţinerea a cel puţin 10 la sută din voturi la nivelul judeţului Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deputatul Petru Movilă a declarat pentru News.ro că PMP va avea candidaţi pentru postul de primar în 90 din cele 98 de localităţi ale judeţului şi va depune liste de consilieri în toate localităţile.

Totodată, el a anunţat că va candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.

“Nu candidez pentru că sunt preşedinte de filială, ci pentru că ştiu judeţul, ştiu să fac proiecte şi nu mă înjur cu oamenii. La primăria Iaşi vom anunţa candidatul până pe 15 iulie. Va fi un om din partid“, a spus liderul PMP Iaşi, deputatul Petru Movilă.

El a precizat că ţinta organizaţiei este să obţină în judeţul Iaşi cel puţin 10 la sută din voturi.

Şeful PMP Iaşi consideră că traseismul rămâne marea problemă a politicii româneşti, iar din acest motiv partidele mari nu gândesc strategii pe termen lung, ci “doar cum mută primarii“.

“Nu am reuşit din păcate să terminăm cu traseismul. Când eşti la guvernare te uiţi în jur şi vezi câţi primari ai nevoie să câştigi judeţul. Asta fac partidele când ajung la putere, dau proiecte la primari şi îi mută de colo-colo“, a spus Petru Movilă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.