Deputatul PSD Florin Manole a fost chemat, miercuri, înapoi la tribuna Parlamentului pentru a citi integral moţiunea de cenzură, după ce anunţase că nu va citi o porţiune, dar i s-a atras atenţia că dacă nu e citită moţiunea poate fi anulată. Deputatul USR Stelian Ion i-a îndemnat pe parlamentari ca, dacă mai sesizează vicii de procedură care pot afecta moţiunea, să nu le mai atragă atenţia colegilor din PSD. "Să contestăm la CCR şi să terminăm cu această moţiune de doi bani", a spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deputatul PSD Florin Manole a citit, în plenul Parlamentului, moţiunea de cenzură "Guvernul Orban/PNL - privatizarea democraţiei româneşti".

El a spus, la un moment dat, că nu mai citeşte o parte referitoare la decizii ale Curţii Constituţionale, susţinând că premierul a primit lecţii de constituţionale chiar în şedinţa de Guvern, în faţa presei. Astfel, el nu a citit paginile respective, continuând cu restul textului.

După ce a terminat de citit, Gabriel Andronache a atras atenţia, de la tribună, că trebuie citit tot textul moţiunii, în caz contrar aceasta putând fi anulată.

Ca urmare, Manole s-a întors la tribună şi a citit acele pagini.

Ulterior, Stelian Ion (USR), a cerut să nu le mai fie atrasă atenţia celor de la PSD asupra unor eventuale vicii de procedură.

"Dacă mai sesizaţi vicii de procedură care pot afecta moţiunea, nu le mai atrageţi atenţia colegilor din PSD, să contestăm la CCR şi să terminăm cu această moţiune de doi bani", a spus Stelian Ion.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.