Deputatul PNL de Vrancea Ion Ştefan cere primăriilor să se implice în campania de vaccinare anti-coronavirus şi să-i programeze pe cei care vor să primească serul, dar din diferite motive nu pot ajunge la centrele de vaccinare. n Vrancea sunt 5.600 de locuri disponibile şi 16 persoane pe listele de aşteptare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj postat pe Pacebook, parlamentarul liberal Ion Ştefan  transmite că numai prin vaccinare viaţa va putea să revină la normal şi îi îndeamnă pe vrânceni să se înscrie pe platforma de vaccinare şi să meargă să se vaccineze.

"Pandemia nu s-a încheiat! Dar, împreună, prin responsabilitate, putem trece cât mai repede peste această încercare! Numai prin vaccinare putem reveni la viaţa noastră de dinainte, la normalitate. Aşa putem învinge pandemia. Dragi vrânceni, vă îndemn să vă înscrieţi pe platformă şi să mergeţi să vă vaccinaţi. În judeţ aveţi la dispoziţie centre de vaccinare la Focşani, Odobeşti, Adjud, Panciu, Suraia şi, de mâine, la Dumitreşti, fiind disponibile cele trei tipuri de vaccin         , a scris Ion Ştefan pe Facebook.

Acesta crede că ”lupta împotriva COVID-19 o putem câştiga numai prin solidaritate şi prin conştientizarea faptului că specialiştii au creat vaccinuri sigure”.

”Bazaţi-vă doar pe informaţii de actualitate publicate de surse oficiale! Nu plecaţi urechea la informaţii false sau dezinformări. Urmaţi recomandările autorităţilor de sănătate publică şi consultaţi site-urile relevante ale organizaţiilor din domeniul sanitar. Sănătatea noastră este mai important decât informaţiile dubioase transmise de tot felul de personaje fără credibilitate”, mai scrie deputatul Ion Ştefan.

Totodată, parlamentarul recomandă autorităţilor locale, în special primăriilor, să se implice pentru a-i programa la vaccin pe cei care doresc să se imunizeze şi, din diferite motive, nu pot ajunge la centrele de vaccinare.

În judeţul Vrancea, conform platformei de vaccinare, sunt disponibile, luni, peste 5.600 de vaccinuri Pfizer, Moderna si AstraZeneca în timp ce pe listele de aşteptare sunt doar 16 persoane.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.