Deputatul Dumitru Coarnă a fost exclus, luni, din grupul Parlamentar al AUR, iar deputatul Cornel Vasile Folescu şi-a anunţat trecerea de la PSD la AUR, potrivit unor solicitări depuse la Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, care urmează să fie adoptate în plen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unei informări a liderului deputaţilor AUR, Ilie Alin Coleşa, Dumitru Coarnă a fost exclus din Grupul Parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor începând cu data de 5 februarie 2024.

Deputatul Cornel Vasile Folescu, ales în Circumscripţia electorală nr. 27 Mehedinţi, pe listele Partidului Social Democrat, şi-a depus demisia din Grupul Parlamentar PSD şi trecerea sa la Grupul parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), printr-o solicitare depusă la conducerea Camerei.

Ambele informări urmează să fie supuse votului plenului Camerei Deputaţilor. 

Dumitru Coarnă a fost ales deputat de Călăraşi, pe listele Partidului Social Democrat. În luna aprilie 2023, acesta a fost exclus din grupul PSD, după ce a participat la o întâlnire cu ambasadorul Rusiei în România şi la scurt timp şi-a anunţat trecerea la AUR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.