Deputatul PNL Cristian Buican, secretar al Camerei Deputaţilor a cerut miercuri conducerii Camerei Deputaţilor ca numărul de ecusoane auto - acces şi parcare la nivelul S1 al Camerei Deputaţilor, destinat parlamentarilor şi instituţiilor din administraţia publică centrală, să fie limitat la 1 (unu) pentru fiecare parlamentar, respectiv pentru fiecare instituţie din administraţia publică centrală, începând cu anul calendaristic 2024, după ce parlamentarii au reclamat faptul că în parcarea de la S1 sunt foarte multe maşini parcate care nu deservesc aleşii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cristian Buican, secretar al Camerei Deputaţilor a transmis o scrisoare privind ”Problema accesului auto şi parcarea la nivelul S1, la Camera Deputaţilor - Parlamentul României, conducerii Camerei Deputaţilor”, în care arată că aleşii se plâng de faptul că în parcarea din faţa Camerei Deputaţilor sunt parcate autoturisme care nu deservesc parlamentarii.

”Vă supun atenţiei o problema cu privire la accesul auto şi parcarea de la nivelul S1, la Camera Deputaţilor — Parlamentul României pentru că mulţi colegi de-ai noştri, parlamentari, au reclamat faptul că în parcarea de la S1 sunt foarte multe maşini parcate care nu deservesc parlamentarii”, spune Buican.

El menţionează că ”în mod normal, acea parcare de la nivelul S1 ar trebui să fie destinată maşinilor parlamentarilor şi maşinilor altor instituţii din administraţia publică centrală”.

”Motiv pentru care propun, spre dezbatere şi aprobare, soluţia că numărul de ecusoane auto - acces şi parcare la nivelul S1 — destinat parlamentarilor şi instituţiilor din administraţia publică centrală să fie limitat la 1 (unu) pentru fiecare parlamentar, respectiv pentru fiecare instituţie din administraţia publică centrală, începând cu anul calendaristic 2024”, arată secretarul Camerei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.