Deputatul Benedek Zakarias, membru al Comisiei pentru infrastructură şi transport, a fost ales să conducă grupul UDMR din Camera Deputaţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grupul parlamentarilor UDMR s-a reunit, vineri, la Sovata, iar în cadrul şedinţei a fost ales un nou lider de grup la Camera Deputaţilor.

Benedek Zakarias, membru al Comisiei pentru infrastructură şi transport a fost ales să conducă grupul UDMR din Camera Deputaţilor.

Totodată au fost realeşi în funcţiile de vicelideri ai grupului, deputatul Szabó Ödön şi Márton Árpád. Parlamentarul Apjok Norbert rămâne, în continuare, secretarul grupului.

Grupul UDMR din Senat va fi condus şi în această sesiune parlamentară de senatorul Cseke Attila, în timp ce funcţiile de vicelider şi secretar de grup vor fi ocupate, în continuare, de senatorii Fejér László Ödön şi Császár Károly.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.