Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat că deputatul Angel Tîlvăr va prelua interimar conducerea organizaţiei Vrancea, după ce Marcel Ciolacu anunţa pe 5 octombrie că preia interimar şefia filialei, în contextul în care partidul a decis schimbarea lui Marian Oprişan din funcţia de preşedinte al organizaţiei. Acesta a mai spus că şefia PSD Alba va fi preluată interimar de europarlamentarul Victor Negrescu, iar la PSd Covasna va fi lider interimar Bogdan Barbu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am numit conduceri interimare la PSD Alba domnul europarlamentar Victor Negrescu, la Covasna domnul Barbu Bogdan şi la Vrancea domnul deputat Angel Tîlvăr”, a anunţat Sorin Grindeanu marţi la finalul Consiliului Politic Naţional al PSD. 

Pe 5 octombrie, Marcel Ciolacu a precizat că a preluat interimar şefia PSD Vrancea, după ce conducerea partidului l-a demis pe Marian Oprişan. 

În Consiliul Politic Naţional al PSD de luni a fost cerută demisia lui Marian Oprişan de la şefia PSD Vrancea, chiar de către Cristian Misăilă, cel care a câştigat funcţia de primar la Focşani şi de către Marcel Ciolacu.

Acesta a refuzat să demisioneze, iar conducerea social-democrată a procedat prin vot la demiterea sa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.