Deputatul PSD Adrian Todor, unul dintgre cei cinci care au lipsit de la şedinţa în care urma să se dezbată moţiunea de cenzură, afirmă că situaţia sa era cunoscută de către liderul PSD, Macel Ciolacu, căruia i-a trimis şi documente justificative. ”E mai uşor să cadă nişte capete mărunte, decât să-şi asume responsabilitatea eşecului”, a afirmat deputatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Niciodată nu voi pune interesele politice mai presus de sănătatea publică şi respectarea legii! (...) Lipsa mea de la votul moţiunii are o poveste foarte simplă, pe care preşedintele Marcel Ciolacu o ştie, i-am trimis documentele justificative, dar e mai uşor să cadă nişte capete mărunte, decât să-şi asume responsabilitatea eşecului cei care nu au putut sau nu au vrut să treacă această moţiune”, a scris, luni seară, pe Facebook, deputatul PSD Adrian Todor.

Acesta precizează că, în data de 28 august 2020, prin adresa nr. 1686, Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Arad a emis o decizie de carantinare pe numele său, pentru 14 zile, întrucât a fost contact direct al unei persoane confirmate pozitiv cu COVID-19.

”Ce să înţeleg, domnule preşedinte Marcel Ciolacu? Trebuia să încalc legea şi să mă aleg cu un dosar penal, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, să fiu prezent la Parlament şi poate să îmbolnăvesc câţiva colegi, în cazul în care sunt purtător al virusului? Cine respectă legea este dat afară din PSD, după cum aţi anunţat chiar dumneavoastră astăzi sau e considerat trădător? Consider că mi-am făcut datoria de cetăţean responsabil, atunci când am decis să respect legea, aşa cum o voi face întotdeauna. Niciodată nu voi pune interesele politice mai presus de sănătatea publică şi respectarea legii! Chiar cu riscul de a fi dat afară din partidul în care am muncit zi de zi, în ultimii 20 de ani”, a mai scris social-democratul.

Cinci paclamentari PSD au lipsit, luni, de la şedinţa în care urma să fie discutată moţiunea de cenzură.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.