Toţi deputaţii PSD prezenţi duminică, mai puţin Victor Ponta şi Alin Văcaru, au semnat moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, urmând ca în cursul zilei de luni să o mai semneze alţi 11, care astăzi „au lipsit motivat” de la şedinţa grupului social-democraţilor, au declarat, pentru News.ro, surse din PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit surselor News.ro, 141 de deputaţi PSD au semnat moţiunea de cenzură care se intitulează „România nu poate fi confiscată! Apărăm democraţia şi votul românilor”.

După plenul reunit în care va fi citită moţiunea de cenzură, liderii şi parlamentarii PSD se vor reuni la Rin Grand Hotel, aceştia fiind convocaţi de liderii de grup. „Întâlnirea de la Rin Grand Hotel, va avea loc astăzi 18.06.17, ora 17.00 la sala Bucureşti A-mezanin. Prezenţa obligatorie!”, este mesajul pe care l-au primit parlamentarii PSD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.