Deputaţii PMP au legat banderole tricolore, marţi dimineaţă, de uşile cabinetului preşedintelui Camerei, Liviu Dragnea, pe care îl acuză că ”negociază lucruri de nenegociat” cu UDMR pentru a trece moţiunea de cenzură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am fost convocaţi aseară, prin SMS, pentru azi la 9.30, când urma să avem un Birou permanent. De mai bine de o oră stăm în sală pentru a discuta pe marginea a trei puncte, unul viza acceptul pentru discutarea, de către Comisiile pentru drepturile omului, Administraţie şi Juridică, în şedinţă comună, în paralel cu plenul, a unui proiect de lege iniţiat de UDMR”, a spus preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac.

Tomac a adăugat că ”haosul s-a instaurat în Parlament, şedinţa nu a început, PSD negociază lucruri de nenegociat niciodată în Parlament - interese ale ţării”.

”Aşteptăm să vedem dacă după negocierile pe care le are domnul Dragnea cu UDMR va ceda în faţa unor cereri nejustitificate. Avem în Ungaria o comunitate românească care nu are învăţământ în limba română. Nu putem negocia chestiuni absurde şi UDMR să pună presiune pe decidenţii politici care nu înţeleg ce consecinţe produc aceste legi. De o oră aşteptăm în BP să vină domnul Dragnea să ne spună dacă a cedat acestor presiuni sau nu”, a mai spus Tomac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.