Camera Deputaţilor a respins miercuri, decizional, proiectul de lege privind instituirea zilei de 4 mai ca Ziua naţională a medierii şi mediatorilor iniţiat de fostul deputat, în legislatura trecută, Dorin Bădulescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul de lege avea ca obiect de reglementare instituirea zilei de 4 mai ca „Ziua naţională a medierii şi mediatorilor”.

În vederea marcării acestei zile, se prevede posibilitatea organizării de către autorităţile publice centrale şi locale, de către persoane fizice sau juridice, precum şi de către societatea civilă de manifestări sau acţiuni cu caracter social sau ştiinţific, cu scopul informării şi conştientizării cu privire la existenţa medierii şi mediatorilor, mai indică iniţiativa de lege.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Senatul a adoptat propunerea legislativă, în calitate de prim for sesizat, pe 21 iulie 2020, însă Camera a respins proiectul de lege. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.