Deputatul USR Emanuel Ungureanu vorbeşte despre victoria ”uriaşă” a Alianţei USR-PLUS în Cluj, respectiv 41%. ”Valul noii generaţii care s-a săturat de corupţi, mincinoşi şi incompetenţi, a măturat la urne o parte din pleava politicii româneşti”, a scris Ungureanu pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Victorie uriaşă a Alianţei USR-PLUS în Cluj-Napoca şi în judeţul Cluj, 41% Alianţa USR-PLUS, versus 26% PNL Cluj. Aşa cum era de prevăzut, valul noii generaţii care s-a săturat de corupţi, mincinoşi şi incompetenţi, a măturat la urne o parte din pleava politicii româneşti”, a scris pe Facebook deputatul PSD Emanuel Ungureanu.

Potrivit acestuia, ”urmează încă trei runde de alegeri şi o responsabilitate uriaşă pe umerii colegilor din Alianţa USR-PLUS, inclusiv a mea”. 

”Valul acesta de simpatie uriaşă, mai ales în oraşele mari, înseamnă o dorinţă clar exprimată din partea românilor de a primeni administraţiile locale şi judeţene, cu lideri capabili să slujească mai bine comunităţile.Vă mulţumim din suflet pentru încredere, de azi ne vom pune toată energia şi creativitatea la lucru pentru a confirma. Bun simţ şi competenţă, avem”, a mai scris Ungureanu.

PNL se situează pe primul loc la alegerile europarlamentare, după numărarea voturilor exprimate în 18.612 sectii de votare din ţară, reprezentând 99.31% din total, conform rezultatelor provizorii.

Rezultatele provizorii la votul din străinătate pentru alegerile europarlamentare indică, la două ore de la închierea procesului de votare, că Alianţa 2020 USR PLUS a obţinut 42,1% din voturi, iar PSD este depăşit la scor de independentul George Simion.

Rezultatele provizorii la alegerile europarlamentare de duminică indică în Capitală un scor de 41,1% pentru Alianţa 2020 USR PLUS.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.