Deputatul USR Claudiu Năsui spune că „cine şi-a bătut joc” de Liviu Dragnea şi i-a scris prost amendamentul prin care se iau bani de la SRI pentru Sănătate. Năsui precizează că amendamentul are ca sursă de finanţare nişte bani care nu există.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Cineva şi-a bătut joc de domnul Dragnea şi i-a scris amendamentul prost. Ieri am terminat comisia pentru buget la ora 1 noaptea. Iar când am ajuns acasă am verificat un lucru care mi s-a părut suspect în comisie şi pe care o să-l ridic azi. Domnul Dragnea a venit cu câteva amendamente prin care să scadă bani de la SRI şi să-i adauge la sănătate. Bun, nicio problemă. Amendamentul a trecut ca prin brânză prin comisia pentru buget şi a primit, evident, şi acordul ministerului finanţelor. Dar ce să vezi că amendamentul are ca sursă de finanţare nişte bani care nu există!”, a scris Claudiu Năsui pe Facebook.
 
El menţionează că Liviu Dragnea spune că ia 10 milioane de lei, printre altele, bani de la capitolul „sănătate” de la SRI din titlul „transferuri între unităţi ale administraţiei publice”.
 
„Problema care e? Că SRI nu doar că nu are acel titlu deloc la capitolul sănătate, ci are doar 3 milioane în tot capitolul. Cum să scoţi 10 milioane din 3 milioane? Numai domnul Dragnea ştie. Mai suspect este că nici reprezentanţii ministerului finanţelor, care şi-au dat acordul pe amendament, nu şi-au dat seama”, precizează deputatul USR.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.