Deputatul PSD Marian Mina a transmis, luni seară, o replică pentru liberalul Dan Motreanu, după ce acesta a cerut demisia premierului Marcel Ciolacu, dacă eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor nu trece de controlul CCR: ”Colegul tău Rareş Bogdan desfiinţa pensiile speciale în 30 de zile...De vreo 3 ani”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Motreanu, colegul tău Rareş Bogdan desfiinţa pensiile speciale în 30 de zile... De vreo 3 ani! Ciolacu chiar a reuşit în 11 zile! Asta este diferenţa între noi”, a scris, luni seară, pe Facebook, deputatul social-democrat Marian Mina.

Acesta acuză liberalii că sunt ”nişte scandalagii de doi bani”, care nu au ”nicio treabă cu ideea de guvernare”.

”Lătraţi la gard în continuare, noi ne vedem de reforme şi de economie. Asta vor românii, Motreanu”, a mai transmis Mina.

Europarlamentarul Dan Motreanu (PNL) afirmă că Marcel Ciolacu ar trebui să îşi depună mandatul de premier, dacă proiectul prin care pretinde că sunt eliminate pensiile speciale ale parlamentarilor e respins la CCR.

Motreanu afirmă că aceste pensii au fost instituite printr-o lege din 2015, semnată şi de Ciolacu în calitate de iniţiator, şi că proiectul de eliminare a lor votat luni de Parlament este în mod intenţionat neconstituţional.

În acest context, el critică ameninţările cu excluderea lansate de liderul partidului Nicolae Ciucă la adresa parlamentarilor PNL care nu votează proiectul.

”Este absolut incorect să îi ameninţi pe parlamentari cu excluderea dacă nu votează un proiect care ridică atât de multe semne de întrebare”, consideră Dan Motreanu.

Parlamentul a votat, luni, cu 382 de voturi pentru şi 3 împotrivă, eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.