Deputatul PSD Marian Mina a afirmat că trebuie făcut tot ce depinde de social-democraţi din punct de vedere politic pentru eliminarea pensiilor speciale ca să nu fie pusă în pericol absorbţia banilor europeni din cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Marian Mina a fost întrebat luni, la Prima News, dacă grupul parlamentarilor PSD vine la votul de la ora 14 pentru eliminarea pensiilor speciale ale foştilor parlamentari. 
Suntem mobilizaţi 100%, toată lumea prezentă, toată lumea va vota acest proiect de lege de eliminare a pensiilor speciale. (...)Aşa cum premierul Marcel Ciolacu şi-a asumat acest lucru în momentul când a fost învestit în faţa Parlamentului, astăzi se fac toate aceste diligenţe pentru ca legea să treacă, în acord cu angajamentele luate faţă de Comisia Europeană, fără să fie afectaţi banii din PNRR, iar astăzi PSD şi Marcel Ciolacu vor încheia subiectul pensiilor speciale ale foştilor parlamentari”, a afirmat Marian Mina. 
El a fost întrebat când va fi votată reforma pensiilor speciale. 
“Nu ştiu să vă spun când, dar am dori ca până la sfârşitul sesiunii, până la finalul săptămânii, să votăm tot ce înseamnă pensii speciale. (...) Dacă va fi cazul de o sesiunea extraordinară, vă asigur că tot ceea ce înseamnă parlamentar PSD va fi prezent”, a precizat deputatul PSD.
Întrebat ce înseamnă această reformă a pensiilor speciale, Marian Mina a răspuns: “Noi trebuie să facem tot ce depinde de noi din punct de vedere politic pentru a elimina aceste pensii speciale să nu punem în pericol absorbţia banilor europeni prin PNRR. Acesta este principalul scop al eliminării pensiilor speciale şi a anumitor inechităţi”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.