Alexandru Kocsis, deputat al Forţei Dreptei, acuză primăria Iaşi că nu i-a pus la dispoziţie un spaţiu pentru a-şi deschide biroul parlamentar şi ameninţă cu plângere penală împotriva edilului Mihai Chirica, pentru abuz în serviciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deputatul de Iaşi al Forţei Dreptei, Alexandru Kocsis, acuză Primăria că nu i-a pus la dispoziţie un spaţiu în municipiul Iaşi pentru a deschide un cabinet parlamentar, el avertizând că va depune plângere penală împotriva edilului Mihai Chirica pentru abuz în serviciu.

Alexandru Kocsis a declarat pentru News.ro că primarul Mihai Chirica are un dublu standard şi că îi tratează în mod diferit pe aleşii ieşeni, el acuzând că municipalitatea nu i-a pus la dispoziţie un spaţiu pentru a-şi deschide birou parlamentar.

"Am făcut cerere la Primărie şi mi s-a răspuns că momentan nu au fost identificate spaţii disponibile şi că au în vedere cererea mea. Am făcut o revenire prin care am cerut să-mi pună la dispoziţie toate spaţiile pe care Primăria le are închiriate şi către cine le-a închiriat. Sunt trei cabinete ale unor foşti parlamentari ieşeni care în prezent nu sunt ocupate. Am primit de la primărie doar răspunsuri în bătaie de joc. Pur şi simplu, prin atitudinea sa, primarul Mihai Chirica cere să îi fac plângere penală", a afirmat deputatul Forţei Dreptei, Alexandru Kocsis.

El a precizat că în viaţa sa nu a făcut plângeri penale, dar că în acest caz nu vede o altă soluţie.

"Dacă sfidarea primăriei nu va înceta, atunci mă văd nevoie să acţionez. Noi nu primim nici subvenţie de la stat, cred că le este frică să nu ne dezvoltăm ca partid", a mai declarat deputatul Alexandru Kocsis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.