Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ anunţă, vineri, că a discutat la Munchen despre continuarea proiectelor finanţate de către Bavaria în judeţele Timiş, Sibiu, Neamţ şi Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La München, am discutat cu preşedinta parlamentului, Ilse Aigner, cu preşedintele comisiei de buget, Josef Zellmeier, cu deputaţi CSU şi cu reprezentantul ministerului muncii despre continuarea proiectelor finanţate de către Bavaria în judeţele Timiş, Sibiu, Neamţ şi Iaşi[, a scris, vineri, pe Facebook, deputatul FDGR Ovidiu Ganţ.  

Acesta a precizat că proiectele vizează atât minoritatea germană, cât şi copii şi tineri cu nevoi speciale, respectiv bolnavi de diabet şi hemofilie.  

”Am adus un omagiu fostei preşedinte a Parlamentului, Barbara Stamm, şi am mulţumit prietenilor bavarezi pentru susţinere. Mulţumesc, Bernd B. Fabritius pentru mijlocirea acestui dialog”, a mai transmis deputatul.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.