Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ spune că Parlamentul va da, luni, votul asupra "celui mai abject demers politic de după 1989: moţiunea de cenzură iniţiată de PSD si sateliţii săi în timpul pandemiei". El adaugă că nu va vota moţiunea şi speră ca ea să fie respinsă. "Nu numai că nu voi vota această mizerie, nici măcar nu o voi gira cu prezenţa", afirmă Ganţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mâine Parlamentul va da votul asupra celui mai abject demers politic de dupa 1989: moţiunea de cenzură iniţiată de PSD si sateliţii săi în timpul pandemiei. Nu numai că nu voi vota această mizerie, nici măcar nu o voi gira cu prezenţa. Sper ca raţiunea să învingă si moţiunea să fie respinsă", afirmă deputatul Ovidiu Ganţ, într-o postare pe Facebook.

El adaugă că aceia care susţin moţiunea "se vor face responsabili de sabotarea eforturilor de combatere a pandemiei si efectelor ei negative de natură economico-socială".

Parlamentul dezbate, luni, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.