O delegaţie a Camerei Deputatilor, din care au făcut parte preşedintele acestei camere, Alfred Simonis, şi deputatul PNL Florin Roman, a vizitat kibbutz-ul Kfar Aza din apropierea graniţei Israelului cu Fâşia Gaza. ”Ce a fost pentru mine şocant, dincolo de atrocităţile inimaginabile, ce nu pot fi descrise în cuvinte, a fost să constat cum o comunitate paşnică, plină de viaţă, este transformată în doar câteva ore intr-un imens cimitir”, a afirmat Florin Roman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La invitaţia preşedintelui Camerei Deputatilor, Alfred Simonis, şi a preşedintelui Knessetului, Amir Ohana, am vizitat kibuţul Kfar Aza, lovit devastator de Hamas, în acel 7 octombrie negru. Aici au fost ucişi peste 40 de copii, iar ferocitatea teroriştilor Hamas a transformat în moarte şi cenuşă tot ce le-a ieşit în cale. Ce a fost pentru mine şocant, dincolo de atrocităţile inimaginabile, ce nu pot fi descrise în cuvinte, a fost să constat cum o comunitate paşnică, plină de viaţă, este transformată în doar câteva ore intr-un imens cimitir. Ce am văzut e terorism Hamas, nu război cu armata!”, a afirmat Florin Roman, joi, într-o postare pe Facebook.

FOTO: Facebook Florin Roman
FOTO: Facebook Florin Roman

El a explicat că acest kibbutz, aflat la doar un kilometru de Fâşia Gaza, ”a fost atacat brutal, terestru, aerian şi de terorişti infiltraţi ca «sezonieri»”.

”Nu au mai folosit tunelurile, ca altădată, întrucât gardul ce desparte Gaza de Israel detectează orice săpătură de tunel”, a adăugat Roman.

Deputatul PNL a menţionat că, pe parcursul vizitei în Kfar Aza, delegaţia parlamentară a Camerei Deputaţilor a fost însoţită de preşedintele Knessetului, Amir Ohana.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.