O delegaţie a Camerei Deputatilor, din care au făcut parte preşedintele acestei camere, Alfred Simonis, şi deputatul PNL Florin Roman, a vizitat kibbutz-ul Kfar Aza din apropierea graniţei Israelului cu Fâşia Gaza. ”Ce a fost pentru mine şocant, dincolo de atrocităţile inimaginabile, ce nu pot fi descrise în cuvinte, a fost să constat cum o comunitate paşnică, plină de viaţă, este transformată în doar câteva ore intr-un imens cimitir”, a afirmat Florin Roman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La invitaţia preşedintelui Camerei Deputatilor, Alfred Simonis, şi a preşedintelui Knessetului, Amir Ohana, am vizitat kibuţul Kfar Aza, lovit devastator de Hamas, în acel 7 octombrie negru. Aici au fost ucişi peste 40 de copii, iar ferocitatea teroriştilor Hamas a transformat în moarte şi cenuşă tot ce le-a ieşit în cale. Ce a fost pentru mine şocant, dincolo de atrocităţile inimaginabile, ce nu pot fi descrise în cuvinte, a fost să constat cum o comunitate paşnică, plină de viaţă, este transformată în doar câteva ore intr-un imens cimitir. Ce am văzut e terorism Hamas, nu război cu armata!”, a afirmat Florin Roman, joi, într-o postare pe Facebook.

FOTO: Facebook Florin Roman
FOTO: Facebook Florin Roman

El a explicat că acest kibbutz, aflat la doar un kilometru de Fâşia Gaza, ”a fost atacat brutal, terestru, aerian şi de terorişti infiltraţi ca «sezonieri»”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Nu au mai folosit tunelurile, ca altădată, întrucât gardul ce desparte Gaza de Israel detectează orice săpătură de tunel”, a adăugat Roman.

Deputatul PNL a menţionat că, pe parcursul vizitei în Kfar Aza, delegaţia parlamentară a Camerei Deputaţilor a fost însoţită de preşedintele Knessetului, Amir Ohana.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.