Delegaţia UDMR a intrat miercuri la discuţiile cu preşedintele Klaus Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la finalul consultărilor cu preşedintele Klaus Iohannis, că UDMR nu are vreun motiv să nu fie de acord cu nominalizarea Vioricăi Dăncilă pentru postul de premier.

“În principiu n-au nimic, deocamdată, împotriva doamnei Viorica Dăncilă, n-au nicio informaţie sau elemente care să-i facă să nu o susţină, dar ei vor adopta o decizie într-un for statutar”, adeclarat Dragnea.

Anterior, preşedintele s-a întâlnit cu delegaţia PSD - ALDE, care a prezentat propunerea ca Viorica Dăncilă să fie desemnată premier şi cu delegaţia PNL, care susţine varianta alegerilor anticipate, iar apoi cu liderii USR, care se pronunţă tot în favoarea anticipatelor, şi cu delegaţia PMP. Liderul PMP Traian Băsescu susţine că preşedintele Klaus Iohannis are toată îndreptăţirea şi chiar obligaţia politică să încerce şi o nominalizare de prim-ministru din opoziţie, după ce alianţa PSD-ALDE s-a dovedit inaptă pentru guvernare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.