Ministrul Dezvoltării şi candidat la funcţia de preşedinte executiv al PSD, Daniel Suciu, crede că dacă PSD nu a câştigat alegerile din 26 mai vina aparţine tuturor membrilor partidului şi că înainte de a cere din nou votul românilor, social-democraţii trebuie să le câştige inimile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
El a afirmat în discursul său de la congres că a venit să ceară ajutorul membrilor PSD pentru a pune acest partid în inimile românilor. 
 
“Am venit pe scena congresului să vă cer ajutorul ca să punem acest partid din nou în inimile oamenilor. Şi pentru că mi s-a cerut, de asemenea, să fiu eu însumi, nu pot să fiu atunci decât direct, foarte sincer şi să vă spun exact ceea ce gândesc. Am petrecut ultimele luni gândindu-mă şi vorbind mereu despre ceea ce facem bine noi acestei ţări. Trebuie să vorbesc puţin şi de ce nu am făcut bine noi ca partid. Se spune că victoria are mereu mai multe moaşe şi înfrângerea este orfană. Dacă Partidul Social Democrat nu a câştigat alegerile în 26 mai, să ştiţi că vina  ne aparţine tuturor şi trebuie să învăţăm din asta şi trebuie să mergem din nou deschişi şi înainte de a le mai cere oamenilor votul, trebuie să le câştigăm inimile”, a afirmat Suciu. 
 
El a mai spus că a fost privit cu neîncredere atunci când a fost lider de grup al unor consilieri judeţeni dintr-un judeţ condus de PDL, şi când a fost numit lider de grup la Camera Deputaţilor şi atunci când a devenit ministru şi că este privit la fel şi când candidează pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului. 
 
Suciu spune că PSD este un partid mare, în care are loc toată lumea şi că românii aşteaptă de la social-democraţi să nu se mai certe între ei. 
 
“Marea miză a congresului nu este cine pe cine votează, cine pe cine a trădat, cine de ce s-a răzgândit şi de ce l-a răzgândit, este extrem de sănătos ca un partid mare, cel mai mare din România să înglobeze discursuri ca al lui Liviu Pleşoianu, discursuri mai nervoase, ca unul dintre candidaţii pentru funcţia de secretar general. Este loc în PSD pentru absolut toată lumea şi asta trebuie să înţelegem.Românii aşteaptă de la noi şi cei 700.000 de membri aşteaptă de la noi să ne mai certăm între noi. Am făcut-o destul şi asta este unul dintre elementele care ne-au adus unde suntem”, a mai afirmat Suciu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.