Vicepremierul Daniel Suciu, ministru al dezvoltării regionale şi administraţiei publice, şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ţin la fiecare coleg de-al meu, încă din prima zi în care m-am înscris în PSD. Am trecut prin multe, am suferit înfrângeri, ne-am bucurat când am avut aprecierea oamenilor. Am fost consilier judeţean, deputat, lider de grup si acum ministru, dar cea mai importantă calitate este cea de coleg al tuturor care cred că PSD a făcut, face şi va face lucruri bune pentru România. Am făcut şi greşeli şi trebuie să ni le asumăm, pentru că doar aşa vom recâştiga încrederea oamenilor. Aşadar, candidez pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD, într-un moment important pentru partid, însă rămân acelasi om pe care s-au putut baza mereu. Le mulţumesc colegilor mei de acasă şi tuturor celor ce se vor alătura acestei noi provocări pentru viitorul PSD”, afirmă Suciu.

Daniel Suciu, deputat.fost jurnalist şi fost consilier judeţean şi preşedinte al Tineretului Social-Democrat, filiala Bistriţa Năsăud, a fost numit la Ministerul Dezvoltării în 21 februarie.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.