Fostul vicepremier Daniel Constantin a scris miercuri, pe Facebook, că dacă iderul PSD, Liviu Dragnea, face „eroarea majoră” de a-l demite pe premierul Sorin Grindeanu, preşedintele Klaus Iohannis are toate motive să nu mai numească un premier din rândul social-democraţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dacă Dragnea face eroarea majoră de a-l demite pe Grindeanu, preşedintele Iohannis are toate motivele să nu mai numească un premier de la PSD”, a subliniat fostul copreşedinte ALDE.

El a mai arătat că, într-o asemenea situaţie, PSD ar putea să piardă guvernarea, să forţeze suspendarea şefului statului sau să încerce acapararea totală a puterii.

„Ce poate face PSD-ul în această situaţie?! Acceptă sa piardă guvernarea sau forţează suspendarea preşedintelui? Poate că asta se doreşte si că asta a fost miza acestui scandal de la bun început! Poate că se incearcă acapararea totală a puterii! Nu ar fi prima dată”, a conchis Daniel Constantin. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.