Copreşedintele ALDE, Daniel Constantin, a spus, duminică, după ce şi-a exprimat opţiunea de vot la alegerile parlamentare, că a votat cu speranţa că, începând de mâine, din România vor dispărea dezbinarea şi ura pe care unii au încercat să o permanentizeze în societate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că intuiţi cu cine am votat. Am votat cu speranţa că, începând de mâine, din România vor dispărea dezbinarea şi ura pe care unii au încercat să o permanentizeze în societatea românească. Însă România este o ţară puternică, o ţară mare, iar poporul român este un popor care a demonstrat că de fiecare dată când a fost unit, a realizat lucruri măreţe. Eu pentru asta am votat”, a spus Daniel Constantin, la ieşirea din secţia de votare.

Daniel Constantin a votat la Colegiul Economic “A.D. Xenopol”, unde a venit împreună cu soţia şi cu băieţelul lor.

Odată cu Daniel Constantin, la Colegiul Economic a venit să voteze şi fostul ministru al Educaţiei Sorin Cîmpeanu, care a spus că a votat pentru un Parlament care sa înţeleagă sistemul de educaţie.

"Am votat pentru stabilitate, pentru echilibru şi eficienţă, am votat pentru un Parlament care să fie atent la aşteptările românilor, am votat pentru un Parlament care sa înţeleagă sistemul de educaţie din România”, a spus Sorin Cîmpeanu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.