Premierul Viorica Dăncilă a spus, miercuri, că PSD îşi ”deschide larg porţile” şi sunt bineveniţi toţi cei care doresc să revină în partid. ”Eu îmi doresc toţi oamenii de bună credinţă şi, chiar dacă au plecat din varii motive, sufletul lor a rămas alături de social-democraţi”, a declarat Dăncilă. Fostul lider PSD Mircea Geoană afirmă că rămâne alături de foştii săi colegi şi colege, însă planurile sale imediate nu includ revenirea în politica militantă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Geoană, după ce Dăncilă l-a enumerat printre cei aşteptaţi să revină în PSD: Rămân alături de foştii mei colegi şi colege, însă planurile mele imediate nu includ revenirea în politica militantă

Viorica Dăncilă a spus din nou, miercuri, că nu a vorbit cu Victor Ponta pentru a asigura majoritatea coaliţiei de guvernare în Camera Deputaţilor.

Ea a afirmat că toţi cei care doresc să se întoarcă în PSD sunt bineveniţi.

”Nu am discutat cu domnul Victor Ponta, deci nu am ce să vă spun. V-am spus faptul că vrem să deschidem larg porţile şi cei care vor să vină alături de noi vor fi întotdeauna bineveniţi. Bineînţeles că şi Mircea Geoană şi alţi colegi care vor să vină alături de PSD. Eu îmi doresc toţi oamenii de bună credinţă şi, chiar dacă au plecat din varii motive, sufletul lor a rămas alături de social-democraţi”, a declarat premierul.

Camera Deputaţilor a vacantat, miercuri, locul de deputat al lui Liviu Dragnea şi funcţia de preşedinte pe care acesta o deţinea. 

La ora 12.00 este programată prezentarea candidaţilor şi apoi deputaţii vor vota. 

PSD îl susţine pe Marcel Ciolacu pentru a prelua preşedinţia Camerei Deputaţilor, în timp ce PNL, Alianţa USR PLUS şi PMP o susţin pe Raluca Turcan. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.