Guvernul va aproba în şedinţa de joi un act normativ referitor la promovarea egalităţii de gen şi combaterea violenţei în familie, prin care să fie elaborată o procedură coerentă de intervenţie pentru specialişti în astfel de cazuri, a anunţat premierul Viorica Dăncilă înaintea şedinţei de Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Aprobăm un document important în ceea ce priveşte promovarea egalităţii de gen şi combaterea violenţei în familie, o temă de interes la nivelul Uniunii Europene. Aprobarea acestui document strategic este parte a unui demers ambiţios şi complex de reformă a legislaţiei naţionale în domeniu”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul a precizat că actul normativ urmăreşte elaborarea unei proceduri coerente de intervenţie pentru specialişti în astfel de cazuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.