Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, la finalul dezbaterilor din plenul Parlamentului, că nu îşi va da demisia, indiferent de câte ori i se va striga să facă acest lucru. Ea a spus că abordarea sa se va schimba, urmând să fie "mult mai pragmatică". "Am înţeles că nu pot avea aşteptări pe proiecte, pe programe, singura speranţă rămâne coaliţia PSD-ALDE", a susţinut Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Strigaţi de câte ori vreţi "Demisia", eu vă spun un singur lucru: Nu îmi dau demisia (..) pentru că am certitudinea că România merge pe drumul cel bun, că românii apreciază măsurile pe care le luăm, că pot să reprezint România cu demnitate, am certitudinea că fără ajutorul dvs - că este clar că nu-l vom avea - vom putea avea o preşedinţie  de succes la Consiliul Uniunii Europene", a spus Dăncilă.

Premierul a afirmat că credea că în prag de sărbători "putem fi mai buni" şi că ar putea, cel puţin femeile, să nu fie "aşa de înveninate".

"Abordarea mea se va schimba, va fi mult mai pragmatică. Am înţeles că nu pot avea aşteptări pe proiecte, pe programe, singura speranţă rămâne coaliţia PSD-ALDE", a mai spus Dăncilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.