Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi seară, că ministrul de Externe, Ramona Mănescu, a lucrat împotriva premierului, dar nu a fost demisă până acum pentru că oricum exista un deficit de opt miniştri în Guvern.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Şi la ministerul de Externe, Ramona Mănescu a lucrat împotriva premierului, nu a stat deloc lângă premier. Cred că este momentul să spun adevărul. Nu am vrut să încarc opinia publică cu problemele mele în Guvern”, a spus Dăncilă, joi seară, la România TV. 

Aceasta a explicat că, la vizita în SUA, Ramona Mănescu ”nu a fost decât în prima zi cu premierul”.

”Nici nu s-a întrebat dacă trebuie să mai meargă la o altă întâlnire cu premierul, dacă premierul vrea să anuleze vreo întâlnire”, a explicat Dăncilă.

Aceasta a afirmat că nu a demis-o pe Ramona Mănescu pentru că oricum avea lipsă opt miniştri.

”Am opt miniştri care nu sunt în Guvern, dacă mai revocam doi şi dacă preşedintele nu nominaliza, m-am gândit la ţară. A trebuit să accept anumite lucruri pentru că imaginea de ţară era mai importantă. Nu era important să dau afară ministrul de Externe şi să funcţionez fără ministru de Externe”, a declarat remierul.

Aceasta a afirmat că Ramona Mănescu şi-a dorit portofoliul de comosar european.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.