Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de foştii lideri ai PSD Mircea Geoană şi Adrian Năstase. "A fost o reală plăcere să îi reîntâlnesc pe Mircea Geoană şi Adrian Năstase, oameni dragi mie, de la care am avut de învăţat în timp. Sunt oameni politici cu o experienţă inegalabilă, cărora noi, cei din Partidul Social Democrat, vom avea întotdeauna motive să le mulţumim", a scris Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dăncilă a postat, duminică seară, pe Facebook, o fotografie în care apare alături de Mircea Geoană şi Adrian Năstase, la un eveniment.

"Am primit această fotografie de aseară. A fost o reală plăcere să îi reîntâlnesc pe Mircea Geoană şi Adrian Năstase, oameni dragi mie, de la care am avut de învăţat în timp. Sunt oameni politici cu o experienţă inegalabilă, cărora noi, cei din Partidul Social Democrat, vom avea întotdeauna motive să le mulţumim", afirmă Dăncilă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.