Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de foştii lideri ai PSD Mircea Geoană şi Adrian Năstase. "A fost o reală plăcere să îi reîntâlnesc pe Mircea Geoană şi Adrian Năstase, oameni dragi mie, de la care am avut de învăţat în timp. Sunt oameni politici cu o experienţă inegalabilă, cărora noi, cei din Partidul Social Democrat, vom avea întotdeauna motive să le mulţumim", a scris Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dăncilă a postat, duminică seară, pe Facebook, o fotografie în care apare alături de Mircea Geoană şi Adrian Năstase, la un eveniment.

"Am primit această fotografie de aseară. A fost o reală plăcere să îi reîntâlnesc pe Mircea Geoană şi Adrian Năstase, oameni dragi mie, de la care am avut de învăţat în timp. Sunt oameni politici cu o experienţă inegalabilă, cărora noi, cei din Partidul Social Democrat, vom avea întotdeauna motive să le mulţumim", afirmă Dăncilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.