Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, miercuri seară, că obiectivul este câştigarea alegerilor ”tur cu tur”. Dăncilă spune că PSD nu a mai câştigat Preşedinţia din anul 2000 şi este timpul să le câştige în acest moment. De asemenea, candidatul PSD pentru alegerile prezidenţiale spune că nu este o locomotivă pentru partid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Obiectivul este să câştigăm alegerile prezidenţiale. Domnul preşedinte Iohannis spunea pas cu pas, noi spunem tur cu tur şi atunci ne propunem şi să intrăm în turul doi şi să câştigăm alegerile prezidenţiale. Trebuie să intrăm întâi în turul doi şi pe urmă să mergem spre câştigarea alegerilor pentru că strategia de campanie bineînţeles că va fi una diferită, dar noi cred că avem toate şansele, suntem un partid puternic, un partid organizat, care a avut această dezamăgirea a alegerilor europarlamentare, trebuie să învăţăm din greşelile pe care le-am făcut şi să recâştigăm încrederea electoratului nostru”, a declarat, miercuri seară, la Digi24, Viorica Dăncilă.

Întrebată cum stă în sondaje, Dăncilă a spus: ”Cred că în sondaje stau destul de bine, dar ştiţi cum este sondajul se poate schimba de la săptămână la săptămână. Nu aş lua ca pe un indicator foarte, foarte real pentru că cei care răspund de multe ori la sondaje nu se prezintă la vot. Mai mult decât atât cred că avem destule exemple în istoria Partidului Social Democrat când am stat foarte bine în sondaje şi pe urmă am pierdut alegerile. Să nu uităm că Partidul Social Democrat nu a mai câştigat alegerile prezidenţiale din anul 2000. Cred că este timpul să le câştigăm în acest moment. (...) Dar eu cred că Partidul Social Democrat poate câştiga pe organizare, pe mesaje, pe dialogul pe care îl are cu cetăţenii. (...) În sondaje stau destul de bine, sunt aproape de scorul partidului. Nu pot să spun că în acest moment sunt o locomotivă, sper ca prin campania pe care o fac să devin o locomotivă pentru partid”.

Viorica Dăncilă a afirmat că este important pentru PSD ”să aibă în spatele său organizaţiile”.

”Degeaba stai foarte bine în sondaje dacă organizaţiile nu cred în tine şi nu se mobilizează pentru tine. Şi cine poate mobiliza mai bine organizaţiile judeţene decât preşedintele partidului”, a mai spus Dăncilă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.