Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, spune că niciun membru de partid nu trebuie sancţionat pentru o opinie personală sau dacă are altă părere decât liderul formaţiunii politice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dăncilă a fost întrebată, joi, la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD, de ce l-a readus în partid pe Paul Stănescu, acesta spunându-i în martie să plece de la guvernare şi să meargă la Bruxelles.
 
Preşedintele Interimar crede că, indiferent de lucrurile pe care le spune, fiecare membru al partidului trebuie să dea dovadă de unitate. 
 
"Nu trebuie sancţionat niciun membru de partid pentru o opinie personală. Eu cred că în parte trebuie să dăm dovadă de unitate şi indiferent de lucrurile pe care le spunem sau în care credem fiecare dintre noi trebuie să ascultăm opinia fiecăruia, dar la sfârşitul fiecărei şedinţe trebuie să ieşim uniţi şi cu un mesaj pe care electoratul îl aşteaptă de la noi, în primul rând un mesaj de unitate. Nu putem să sancţionăm pe cineva dacă nu este de acord cu părerea liderului sau dacă a avut o anumită opinie la un moment dat, aceasta este democraţia, iar dacă vrem în ţară democraţie democraţia trebuie să funcţioneze şi la nivelul fiecărui partid politic”, a afirmat Dăncilă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.