Premierul Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, la sosirea la congresul PSD, că va fi un om echilibrat şi în acelaşi timp ferm şi că este importantă echipa care va conduce partidul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Voi fi un om echilibrat şi în acelaşi timp ferm. PSD are nevoie de echilibru, dar în acelaşi timp are nevoie şi de decizii ferme. Şi cred că nu numai un om este important pentru acest lucru, este importantă echipa care va conduce acest partid. Este important să dăm dovadă de democraţie în partid, să aducem alături de noi cât mai multe persoane, iar deciziile să nu fie luate în grupuri restrânse, să fie luate în forurile statutare şi prin consultarea membrilor de partid”, a declarat Dăncilă.

Ea a venit însoţită de Eugen Teodorovici. Vineri, Teodorovici şi-a retras candidatura pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului. Potrivit informaţiilor de sâmbătă dimineaţă, acesta ar putea reveni asupra deciziei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.