Premierul Viorica Dăncilă a declarat, joi seară, că nu ştie unde va merge după ce va pleca de la Palatul Victoria, dar s-a declarat convinsă că va câştiga alegerile prezidenţiale, iar următorul loc de muncă va fi Palatul Cotroceni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dăncilă a fost întrebată, joi seară, la România TV, unde va merge după ce va pleca de la Palatul Victoria şi a spus că nu ştie încă.

”Nu stiu încă. Am muncit în credinţă şi nu mi-am aranjat nimic. Cred că în perioada următoare mă voi axa pe munca în partid. Îmi voi găsi eu ceva dupa o lună şi jumătate. O lună jumătate nu mă duc nicăieri. Nu sunt un om bogat. Voi face campanie alături de cei implicaţi. Am staff electoral. (...) Sunt convinsă că vom câştiga prezidenţialele. Sper ca apoi locul de muncă să fie la Cotroceni”, a declarat Viorica Dăncilă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.